9618b98e-0f72-4d39-be3f-c584415815eb

GSL, WIN Otomasyon Fuarı’nda Çözüm Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

16 – 19 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen WIN Otomasyon Fuarı,  bu yıl da dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 72.143 ziyaretçiyi ağırlayan etkinlikte bu yıl öne çıkan tema, 16 Mart’ta gün boyunca panellerde de irdelenen Endüstri 4.0, veya “Endüstriyel Nesnelerin İnterneti” idi. 10 yılı aşkın bir süredir düzenli olarak WIN Otomasyon Fuarı’na katılan GSL Mühendislik, bu yıl da Salon 2, A-170’teki standıyla katılımcılar arasında yerini aldı.

GSL’nin Türkiye distribütörlüğünü sürdürdüğü Moxa, Robustel, Kyland, Digi gibi endüstriyel otomasyon ve haberleşme çözüm sağlayıcılarının önemli isimlerinden ürünlerin sergilendiği GSL standında ziyaretçiler, çok çeşitli demoları inceleme fırsatı da yakaladı. Endüstriyel Ethernet ağ yönetimi, uzak otomasyon, kablosuz 3G haberleşme, yedekli ağ topolojisi ve Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS), GSL standında sunulan uygulama demolarından birkaçıydı.
GSL standında ilk kez sunulan bir ürün de, EKOS electric firmasının endüstriyel GPS çözümü olan Ekosync 1588 NTP time server idi. Ekosync 1588, bugüne kadar Türkiye çapında çok sayıda projede, enerji izleme sistemlerinden CCTV sistemlerine çok çeşitli uygulamalarda cihazların zaman senkronizasyonunda kullanıldı.

GSL standında yoğun ilgi gören bir başka köşe ise, KEMA dahil birçok kurumdan aldığı sertifikalarla endüstriyelliği tescillenmiş Kyland’ın Ethernet çözümlerinin sergilendiği alan oldu. Bu sene de WIN fuarına GSL ile katılan Kyland Güney Avrupa Bölge Müdürü Gian Maria Schiavella, fuar boyunca ziyaretçilerin ürünlere dair sorularını yanıtladı. Dünya çapında birçok büyük ölçekli projeye imza atmış olan Kyland, Türkiye’deki faaliyetlerini geliştirmek amacıyla endüstriyel çözümlerini oldukça uygun fiyatlara sunuyor. 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir